BURGER HOUSE LYNGBY

Recentreview


4 stjerner ud af 541 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Burger House Lyngby. Vil du vide mere? Få mere at vide

16 maj 2024 at 19:53 Normalt som mit favorit pizzaria. Men i dag var pizzaen på ingen måde varm og fyldet lå i den ene side af bakken. Den 1,5 liter sodavand jeg havde bestilt var desværre blevet til en 0.33 cl. 1.5 liter blev dog efterlevede. Ikke godt nok
3 maj 2024 at 21:08 Burgerbollen var brændt, baconen blød og sej og sodavanden var lunken. Men pomfritterne var fine.
2 maj 2024 at 22:53 Levering var god. Jeg vil ikke kalde det for mad. Uspiseligt. Spiste kanterne og resten røg i skraldespanden.
23 apr 2024 at 19:49 Jeg er meget skuffet. Bestilte 1 alm. Pizza og en Deep pan som jeg betalte 114 kr for, men den havde intet med en Deep pan at gøre. Det er forkert at man tager penge for en Deep pan, når det var en ganske almindelig pizza
21 apr 2024 at 0:58 Min kebab durum var enormt dårlig. Dårlig kebab, undgå brød, dryppede meget og smagte generelt ikke godt
20 apr 2024 at 18:41 Rigtig gode pizzaer og altid slikkepinde til børnene.
11 apr 2024 at 21:38 Maden var fin nok, desværre var fritterne blevet kolde, det ødelagde det lidt.
31 mar 2024 at 21:50 Det var desværre en oplevelse af så ringe kvalitet, at jeg kun spiste et par mundfulde. Helt slatne pommesfrites, meget lidt salat og alt soves ind i elendig dressing. Det bliver sidste gang!